Kom i gang med ActiveCampaign

I denne video viser jeg dig, hvordan du opretter en gratis prøvekonto hos ActiveCampaign.

Når du har oprettet kontoen, har du en gratis prøveperiode på 14 dage, hvor du har adgang til (næsten) alle funktioner i systemet. Du skal først indtaste kreditkort detaljer, når eller hvis du beslutter dig for at “gå rigtigt i gang”. 

easylinks.dk/activecampaign

Ovenstånde er et “affiliate link”. Dette betyder, at jeg får en komission, hvis du på et tidspunkt beslutter dig for at opgradere til en betalt version. Du betaler ikke en højere pris ved at bruge dette link.

video kommer snart

Sådan logger du ind

Det kan lyde simpelt og det er det egentlig også. Lige indtil du glemmer dit kontonavn, brugernavn eller password.

Sådan tilføjer du en afsender adresse

For at kunne sende e-mails fra ActiveCampaign, skal du tilføje dit navn og din fysiske adresse i bunden af hver e-mail. Det gøres automatisk og i denne video viser jeg dig, hvor du kan tilføje/ændre adresser.

Opret kontakter manuelt

Der findes et hav af måder, du kan oprette kontakter i ActiveCampaign. I langt de fleste tilfælde vil personer blive oprettet automatisk (f.eks. når de tilmelder sig på din hjemmeside), men indimellem kan du have behov for at oprette en person manuelt.

Billeder i ActiveCampaign

Billeder udgør en vigtig del af e-mail marketing. ActiveCampaign har gudskelov en ret velfungerende funktion, hvor du kan administrere dine billeder, så du ikke mister overblikket.

Sådan laver du en skabelon

I denne video viser jeg dig, hvordan du opretter en ny skabelon (eller template) fra bunden i Email Designeren. Du kan klikke på billedet herunder for at se skitsen for skabelonen.

Sådan importerer du en skabelon

Hvis du gerne vil spare tid, kan du også bruge import funktionen og tilføje en skabelon som andre har lavet. Du kan eksempelvis bruge nedenstående link, som er en simpel skabelon, jeg har lavet.

http://tplshare.com/Za3k9_t
(blot copy/paste adressen, som vist i videoen)

Verificering af dit domæne

Inden du kan sende e-mails fra ActiveCampaign skal dit domæne verificeres (for at undgå systemet bliver misbrugt til SPAM o.lign.).

Send din første kampagne

Nu er du ved at være klar til at sende din første kampagne. I denne video viser jeg dig alt, hvad du har behov for at få sendt din første kampagne.

Lav dit første velkomstflow

Et velkomstflow består af én eller flere e-mails som sendes automatisk personer efter de har signet sig op.

Jeg viser dig, hvordan du laver et simpelt velkomstflow.

video kommer snart

Brug for hjælp?

Spørgsmål, mangler, ris, ros, bemærkninger, undren…

Og alt det andet, jeg glemte. Bare skriv til mig.

Mit mål er klart: Jeg vil give dig en verdensklasse løsning, som kan hjælpe dig med at udnytte alle de fantastiske muligheder, der findes i ActiveCampaign.